Zwoele zomerwijnen-proeverij: 10 juni 14.15u Nijkerk

Zwoele Italiaanse zomerwijnen uit Abruzzen en Marken: proeverij Wijnhoeve Middeldorp in Nijkerk

zaterdag 10 juni 2023
14.15u start tot 17.30u.

Een enthousiaste pensionado (Ties van Dijk)  maakt alweer voor het 6e jaar wijnen van hoog niveau( oa. zilver en brons bij de wijnkeuring voor de lage landen) Omdat Ties heel enthousiast en kundig kan vertellen leidt hij de  rondleiding door wijngaard en kelders van de wijnhoeve. We proeven twee nieuwe wijnen die hij dit jaar voor het eerst heeft gebotteld. Daarna zakken we af naar het zuiden voor zwoele zomerwijnen van Corvino’s eigen import. Meest biologisch een enkele natuurwijn maar allemaal van hoog niveau én met het verhaal van wijnmaker en wijn. En met bijpassende gerechtjes. Want wijn is! een beleving.


Details:

  • Plaats: Appelsestraat 38, 3852 PH NIjkerk; daar is plaats voor maximaal 25 personen.
  • Kosten slechts : € 35 euro per persoon.
  • Gratis voor Vrienden van Corvino of wie zich voor € 25 aanmeld als lid van de wijnclub Corvino. Dan krijg je er ook nog een gratis welkomswijn bij. (kosten wijnclub:  25 euro per jaar) Elk jaar een gratis proeverij en speciale bonus wijnen en evenementen. Aanmelden vóór donderdag 8 juni: Cor Stal info@corvinowijnbeleving.nl  0620428903

leverancier van mooie wijn

Corvino Wijnbeleving

Corvino Wijnbeleving is al jaren een begrip bij wijnliefhebbers, onder meer door de enthousiaste en persoonlijke wijnproeverijen in combinatie met de uitzonderlijke kwaliteit van de wijnen. Cor Stal, eigenaar van Corvino, is wijnman in hart en nieren met een voorliefde voor Italiaanse en Duitse wijnen.

Zin in écht mooie wijn? Boek dan een wijnproeverij of neem een wijnabonnement, met veel zorg samengesteld door Cor zelf.

Cor Stal