20 november 2022: Wijnproeverij Kerstwijnen én Nieuwe oogst Italië!

Zondag 20 november om 15.00 uur in Nijkerk

Kerstwijnen proeven icm. veel nieuwe wijnen die Corvino onlangs heeft gescoord tijdens de wijnreis op Sicilië, Ook uit de rest van Italië zijn nieuwe wijnen van wijnmakers aangekomen. We proeven niet alleen klassiekers uit Italie maar ook Rioja, Pinot Noir en zelfs een cult wijn uit Libanon.


Wil je ze proeven dan kan dat op een leuk evenement op Wijngaard Aan de Breede Beek te Nijkerk. We starten met een rondleiding om 15u waarbij we een paar Nijkerkse wijnen proeven. Daarna de kerstwijnen, oa. een mooie Etna op acacia gelagerd , klassiek Italiaans,. Kortom : niet te missen met ook enkele trouvailles van dure wijnen (boven € 100).


Natuurlijk mét bijpassende hapjes van Hap& Slok uit Nijkerk!

Waar: Slichtenhorsterweg 69 BO1, 3862NP Nijkerk
Kosten: € 39,50 (Gratis voor leden van wijnclub Corvino)

Nog geen lid van de wijnclub? Meld je dan hier aan of stuur een bericht naar info@corvinowijnbeleving.nl. Kosten €25 per jaar inclusief elk jaar 1 gratis wijnproeverij!

Corvino Wijnbeleving Wijnproeverij


leverancier van mooie wijn

Corvino Wijnbeleving

Corvino Wijnbeleving is al jaren een begrip bij wijnliefhebbers, onder meer door de enthousiaste en persoonlijke wijnproeverijen in combinatie met de uitzonderlijke kwaliteit van de wijnen. Cor Stal, eigenaar van Corvino, is wijnman in hart en nieren met een voorliefde voor Italiaanse en Duitse wijnen.

Zin in écht mooie wijn? Boek dan een wijnproeverij of neem een wijnabonnement, met veel zorg samengesteld door Cor zelf.

Cor Stal