Pinot Gris en Pinot Noir: proeverij en rondleiding 25 juni 15.30u.

Cor foto BB22

Pinot Gris  en Pinot Noir zomerwijnen uit Bourgogne, Italië en Duitsland: 25 juni proeverij Breede Beek Nijkerk

Henk Breugem ,de wijnmaker van Aan de Breede Beek maakt al jaren wijnen van hoog niveau( oa. goud bij de wijnkeuring voor de lage landen en ook nog gekozen tot beste wijngaardenier van NL) Hij leidt  de  rondleiding door wijngaard en kelders en we proeven ook twee van zijn wijnen. Daarna zakken we af naar Italië, Frankrijk en Duitsland met Corvino’s eigen import. Meest biologisch van hoog niveau én met het verhaal van wijnmaker en wijn, met bijpassende gerechtjes. Want wijn is een beleving!


Details:

  • Plaats: Wijngaard Aan de Breede Beek, Slichtenhorsterweg 69, Nijkerk

daar is plaats voor maximaal 25 personen.

  • Kosten slechts : € 35 euro per persoon.
  • Gratis voor Vrienden van Corvino of wie zich voor € 25 aanmeld als lid van de wijnclub Corvino. Dan krijg je er ook nog een gratis welkomswijn bij. (kosten wijnclub:  25 euro per jaar) Elk jaar een gratis proeverij en speciale bonus wijnen en evenementen. Aanmelden vóór donderdag 23 juni: Cor Stal info@corvinowijnbeleving.nl  0620428903

leverancier van mooie wijn

Corvino Wijnbeleving

Corvino Wijnbeleving is al jaren een begrip bij wijnliefhebbers, onder meer door de enthousiaste en persoonlijke wijnproeverijen in combinatie met de uitzonderlijke kwaliteit van de wijnen. Cor Stal, eigenaar van Corvino, is wijnman in hart en nieren met een voorliefde voor Italiaanse en Duitse wijnen.

Zin in écht mooie wijn? Boek dan een wijnproeverij of neem een wijnabonnement, met veel zorg samengesteld door Cor zelf.

Cor Stal