Za mi 6 nov. 15.00u: rondleiding en proeverij Wijnhoeve Middeldorp in Nijkerk + Corvino-wijnen uit Italië!

Wijnhoeve Middeldorp in Nijkerk (Appelsestraat 38)  is de nieuwste loot aan de stam van Nederlandse wijngaarden. Een enthousiaste pensionado (Ties van Dijk) met zoon Roelof (vinoloog) maken alweer voor het 5e jaar wijnen van hoog niveau( oa. zilver en brons bij de wijnkeuring voor de lage landen) Omdat Ties heel enthousiast en kundig kan vertellen over zijn droom van mooie wijnen maken heeft Corvino hem gecontracteerd voor een rondleiding door wijngaard en kelders van de wijnhoeve. Natuurlijk proeven we deze zaterdagmiddag zijn wijnen, maar ook een aantal mooie eigen import Corvino-wijnen uit Italië met ook daarbij: het verhaal van wijnmaker en wijn.  

Details:

  • Plaats: Appelsestraat 38, 3852 PH NIjkerk; daar is plaats voor maximaal 20 personen.
  • Kosten slechts : € 25 euro per persoon.
  • Gratis voor Vrienden van Corvino of wie zich voor € 25 aanmeld als lid van de wijnclub Corvino. Dan krijg je er ook nog een gratis welkoms wijn bij. (kosten wijnclub:  25 euro per jaar) Elk jaar een gratis proeverij en speciale bonus wijnen en evenementen. 
  • Aanmelden vóór donderdag 4 november: Cor Stal info@corvinowijnbeleving.nl  0620428903

leverancier van mooie wijn

Corvino Wijnbeleving

Corvino Wijnbeleving is al jaren een begrip bij wijnliefhebbers, onder meer door de enthousiaste en persoonlijke wijnproeverijen in combinatie met de uitzonderlijke kwaliteit van de wijnen. Cor Stal, eigenaar van Corvino, is wijnman in hart en nieren met een voorliefde voor Italiaanse en Duitse wijnen.

Zin in écht mooie wijn? Boek dan een wijnproeverij of neem een wijnabonnement, met veel zorg samengesteld door Cor zelf.

Cor Stal