Online proeverij én kerstfair

Kerstwijnen en -hapjes proeven tijdens de online kerstproeverij met andere wijnliefhebbers. (Via Zoom). Liever met je collega’s of vriendenclub? Prik dan even hier een datum.

Data:
*   Zaterdag 18 december 20.00 uur
 extra:
*   Woensdag 22 december 20.00 uur

Toch nog een leuk feest vieren in deze donkere dagen…
Voor Corvino was het vorig najaar topdrukte met online proeverijen voor bedrijven die met hun team nog iets wilden vieren, maar ook families en vriendengroepen. Nu de lockdown weer even terug is biedt Corvino Online een mooie kerstborrel aan!

Wat krijg je thuisgestuurd?:

  • 3 halve flessen uit Italië : (prijswinnaars gekozen door vakblad Perswijn)
  • 3 kerst topwijnen in kl. flesjes of tubes: Amarone, Barolo en Rioja
  • 2 x 2 tubes met Nederlandse wijnen uit Nijkerk.
  • 2 verrassingswijnen in tubes én suggesties voor hapjes én meer.

Totaal 10 wijnen met een waarde van 65 euro voor € 32,50 per adres.
Of gratis als je lid wordt van de Corvino Wijnclub a 25,– per jaar, met elk jaar een gratis proeverij, speciale aanbiedingen én een gratis welkom-wijn!

Meld je snel aan via onderstaande knop, je ontvangt dan een wijnpakket en zoomcode. Verzendkosten: € 8,50. Afhalen in Nijkerk of bezorgen regio Amersfoort: gratis!

leverancier van mooie wijn

Corvino Wijnbeleving

Corvino Wijnbeleving is al jaren een begrip bij wijnliefhebbers, onder meer door de enthousiaste en persoonlijke wijnproeverijen in combinatie met de uitzonderlijke kwaliteit van de wijnen. Cor Stal, eigenaar van Corvino, is wijnman in hart en nieren met een voorliefde voor Italiaanse en Duitse wijnen.

Zin in écht mooie wijn? Boek dan een wijnproeverij of neem een wijnabonnement, met veel zorg samengesteld door Cor zelf.

Cor Stal