Voorjaarsproeverij met bio-wijnboer Lorenzo Pesolillo

8 maart van 18-20u. Amsterdam

Nieuwe oogst Montepulciano uit de Abruzzen: ontmoet Corvino’s nieuwe “wijnboer” Lorenzo!

Nu bijna een jaar geleden startte Corvino Wijnbeleving met de import en verkoop van biologische wijnen uit de Abruzzen. Daarom zijn we heel blij dat de wijnmaker Lorenzo Pesolillo de uitnodiging om naar Nederland te komen heeft aanvaard.

Datum: vrijdag 8 maart 
Tijd: 18:00 – 20:00 u. 
Locatie: Wijnhandel Van Krimpen in Amsterdam 
Kosten: Voor Corvino wijnclub leden is het gratis en anders zijn de kosten 12,50 euro p.p.

Zorg dat je er snel bij bent, dit is een unieke kans! Aanmelden kan vanaf nu.

Begin maart is hij op de Corvino-stand & proeftafel bij de ViniBio wijnbeurs voor wijn-proffesionals in Amsterdam. Wees welkom op vrijdag 8 maart dan komt hij weer terug naar Nederland voor de proeverij voor consumenten bij wijnhandel Van Krimpen in Amsterdam in samenwerking met Corvino Wijnbeleving. Wij nodigen je graag uit op deze bijzondere proeverij in De Pijp in Amsterdam.

Aanmelden kan vanaf nu:

Info@corvinowijnbeleving.nl of 0620428903: Cor Stal

leverancier van mooie wijn

Corvino Wijnbeleving

Corvino Wijnbeleving is al jaren een begrip bij wijnliefhebbers, onder meer door de enthousiaste en persoonlijke wijnproeverijen in combinatie met de uitzonderlijke kwaliteit van de wijnen. Cor Stal, eigenaar van Corvino, is wijnman in hart en nieren met een voorliefde voor Italiaanse en Duitse wijnen.

Zin in écht mooie wijn? Boek dan een wijnproeverij of neem een wijnabonnement, met veel zorg samengesteld door Cor zelf.

Cor Stal