Wijnproeverij Bella Italia 27 oktober

Corvino Wijndiner Westerlee  “Bella Italia” 27 oktober 18.30u inloop, 19.00u start.

De wijnkelders van Landgoed Westerlee in de provincie Groningen zijn weer open! Om dit te vieren organiseert Corvino Wijnbeleving een speciaal wijn-spijs diner. Thema “Bella Italia” Mooie Italiaanse wijnen van eigen import worden gecombineerd met bijpassende gerechten.

Details:

Plaats: de intieme wijnkelders; daar is plaats voor maximaal 25 personen.
Kosten wijndiner: € 55 euro per persoon.
Speciaal arrangement voor twee personen met overnachting op landgoed Westerlee € 189,– Dit is inclusief ontbijt en wijndiner “Bella Italia” (omgerekend maar € 79,- voor overnachting en ontbijt voor 2 personen)

Kosten wijndiner: € 55 euro per persoon.
Speciaal arrangement voor twee personen met overnachting op landgoed Westerlee € 189,– Dit is inclusief ontbijt en wijndiner “Bella Italia” ( omgerekend maar € 79,- voor overnacting en ontbijt voor 2 personen!)

Aanmelden: Cor Stal info@corvinowijnbeleving.nl 0620428903

wijnproeverij 27 oktober 2021

leverancier van mooie wijn

Corvino Wijnbeleving

Corvino Wijnbeleving is al jaren een begrip bij wijnliefhebbers, onder meer door de enthousiaste en persoonlijke wijnproeverijen in combinatie met de uitzonderlijke kwaliteit van de wijnen. Cor Stal, eigenaar van Corvino, is wijnman in hart en nieren met een voorliefde voor Italiaanse en Duitse wijnen.

Zin in écht mooie wijn? Boek dan een wijnproeverij of neem een wijnabonnement, met veel zorg samengesteld door Cor zelf.

Cor Stal